آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس _Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60" menu="true" scale="exactfit"> Make your flash banner free online Make your flash banner free online مدیریت امور شیلات و آبزیان آذربایجان شرقی
مدیریت امور شیلات و آبزیان آذربایجان شرقی
تکثیرو پرورش آبزیان و فعالیتهای شیلاتی

پرورش ماهی درقفس:

تاریخچه پرورش ماهی در قفس در جهان :

     اولین قفس های پرورش ماهی دراواخرقرن 19 درجنوب شرق آسیا مورد استفاده قرارگرفتند. این قفس ها ازخیزران ساخته شده و ماهی ها نیز توسط غذای دستی وعمدتا ماهیان هرزوپس مانده های غذایی تغذیه می شدند. اولین قفس های مدرن درسال 1950میلادی ساخته ومورد استفاده قرارگرفتند . جدیدا پرورش ماهی در قفس مورد توجه  پرورش دهندگان قرارگرفته است. عواملی مانند کاهش ذخایرماهیان دریایی ، افزایش مصرف جهانی ماهی وسودآوربودن باعث رونق کارپرورش ماهی در قفس شده است.

پیشینه پرورش ماهی در قفس در ایران :

 1- تجربه ناموفق درسال 1349 درخلیج گرگان ودریاچه سد دز.

2- شروع پرورش انبوه و اقتصادی قزل آلا درقفس دراستان آذربایجان شرقی درسال 1373و پیشتازی استان درکشورشروع شد بطوریکه تعداد قفسهای مستقردردریاچه های پشت سد استان درسال 90به 150 دستگاه و میزان تولید به 150 تن رسیده که رتبه اول کشوریرا شامل میشود.

3- برای اولین باردرکشورپرورش ماهیان خاویاری درقفس درآبهای داخلی در سال 1390 در دریاچه سد ارسباران در استان آذر بایجان شرقی به اجرا درآمده است

 




تاریخ: دو شنبه 15 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

ارزش غذایی میگو


گوشت گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی و میگو جزو غذاهای با پروتئین بالا محسوب می شوند که

معمولا نیازپروتئینی بدن باید توسط آنها تأمین شود.همچنین میزان کلسترول در۱۰۰گرم میگو

حدود دوسوم میزان کلسترول در یک تخم مرغ ۵۰گرمی است.یعنی در وزن مساوی، میزان

کلسترول میگو یک سوم کلسترول تخم مرغ است. با این تفاوت که در میگو، میزان اسید چرب

اشباع که برای سلامتی مضر است صفر است که می تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند.

بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه راکفلر آمریکا صورت گرفته و به تأیید انجمن متخصصان

قلب آمریکا رسیده و در مجله نظام پزشکی ایران نیز به ثبت رسیده است. کلسترول موجود

در میگوباعث افزایش کلسترول خون نمی شود و اصولا آن چه که علت اصلی افزایش کلسترول

خون است، اسیدهای چرب اشباع به شمار می روند.میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری

به خصوص فسفر و آهن دارد که به ویژه برای کودکان در حال رشد وزنان باردار بسیار مفید

است. نکته قابل توجه دیگر این که در غذاهای دریایی به دلیل کمتر بودن بافت پیوندی به

نسبت سایرغذاهای گوشتی، گوشت آنها نرم تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت

مشخص می شود.به همین دلیل غذاهای دریایی و ازجمله میگو برای افراد مسن که به دلیل

وضعیت دهان و دندان کمتر قادر به جویدن وهضم غذا هستند بسیار مفید است.در ارتباط با

اندازه میگو توضیح این که برخلاف تصور عامه میگوهای درشت یا به اصطلاح شاه میگو

به دلیل مسن بودن میگو وسفت شدن عضلات آنها و به زبان دیگر پیر شدن آنها در مقایسه

با میگوهای کوچکتر، خوشمزه نیست و در میگو نیز مانند سایر جانوران مثل مرغ، گاو و

گوسفند نوع کوچکتر آن خوشمزه تراست، دلیل اصلی تفاوت قیمت در میگوهای ریز و درشت

درصد ضایعات آن است.

منبع : پارسی طب




تاریخ: پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:میگو, اسیدهای چرب اشباع, کلسترول,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

آکواریوم وتاثیرآن برکودکان

     تقریبا هیچ کودکی را نخواهید یافت که پیشنهاد رفتن به آکواریوم شهری و تماشای زندگی زیبای موجودات آبزی را رد کند ،بسیاری از کشورها با توجه به این نکته،نگاهی ویژه را در ایجاد ارتباط بین کودکان و اقیانوسها و حفاظت از این اکوسیستم جهانی دنبال میکنند.

      از سال 1984 تا به امروز بیش از دو میلیون دانش آموز از آکواریوم خلایج مونتاری در آمریکا به صورت رایگان بازدید کرده اند. مسئولان این آکواریوم معتقدند در شرایطی که زیست گاه های آبی با خطرات روز افزونی مواجه هستند، برای جلوگیری از این تهدیدات هیچ چیزی مهمتر از آموزش همگانی و رایگان در این زمینه وجود ندارد. آن ها می خواهند شگفتی ها و عجایب اقیانوس، که خانه بسیاری از موجودات زیبا است را به کودکان نشان دهند تا رابطه ای احساسی بین دانش آموزان و حیوانات ایجاد شود و همچنین آن ها را تشویق کنند تا درباره اقیانوس و موجوداتش بیاموزند و در قبالشان احساس مسئولیت کنند. همچنین نکته دیگری که سیاست گزاران این آکواریوم بر آن تاکید دارند این است که تماس بی واسطه با حیوانات، این اعتماد به نفس را در کودکان ایجاد می کند که آن ها می توانند تغییری در روند نابودی اقیانوس ها ایجاد کنند.

آکواریوم و کودک

در کشور های توسعه یافته ای مثل ژاپن، آمریکا و... آموزش پیرامون محیط زیست برای کودکان تا آنجا اهمیت دارد که حتی چند آکواریوم های شهری مخصوص کودکان دایر شده است. به عنوان نمونه با اینکه در شهر دالاس آمریکا یک آکواریوم و یک باغ وحش وجود دارد اما آکواریومی به صورت جداگانه و مخصوص کودکان نیز برنامه های گوناگونی را برای کودکان ارائه می کند. مهمانی های بعد از نیمه شب، جشن های تولد، و یک شب خوابیدن در کنار ماهی ها از جمله این برنامه ها است.

کودکی که چنین تجربه هایی را کسب کرده باشد، نه تنها در آینده در مسیر آسیب به طبیعت گام بر نمی دارد بلکه همواره پیشگام مبارزه با این تخریب ها خواهد بود. ضرورت و لزوم وجود چنین فضاهایی در کشور ما نیز بسیار محسوس است. اگرچه هم اکنون گروه های قلیلی در مسیر حفظ و نگهداری منابع و مناظر طبیعی حرکت می کنند، فقدان نیروی انسانی یکی از چالش های پاسداشت از این سرمایه ها است. باید به این مسئله تاکید شود که در کنار ضرورت، پتانسیل حفاظت از محیط زیست نیز، از سرمایه های اجتماعی کشور ما است. مردمان این سرزمین هیچ گاه در تاریخ خود نقشی منفعل در برابر طبیعت نداشته اند. درست است که با رشد شهرنشینی و دور شدن از زیستگاه های طبیعی و سریع شدن روز افزون جریان زندگی، مردم تا حدودی دغدغه حفاظت از طبیعت را فراموش کرده اند اما هنوز می توان بسیاری از حرکت های مردمی در این جهت را ملاحظه کرد. ذکر چند نمونه به ما یادآوری می کند که این پتانسیل تا چه حد در کشور ما زیاد است. حفاظت از تخم لاکپشت های خلیج فارس در جزیره قشم توسط مردم، منتقل کردن جزایر مرجانی خلیج فارس از ساحلی که قرار است در آن بندری توسعه پیدا کند، گشت های شبانه روزی برای حفاظت از یوزپلنگ ایرانی و... که تقریبا از کمتر حمایت مالی ای برخوردار بوده اند، همه و همه یادآور این نکته اند که ظرفیت بسیار زیادی برای مقابله با تخریب های محیط زیست در ایران وجود دارد.

اما با همه ی این توضیحات اگر محیط هایی برای آموزش در مورد طبیعت وجود نداشته باشد، آتش این پتانسیل بی هیچ کاربردی رو به خاموشی می گذارد. همانطور که با ذکر نمونه هایی از کشورهای دیگر بیان نمودیم، آکواریوم های شهری می توانند یکی از راهکارهای رسیدن به این هدف مترقی باشند. در سراسر دنیا نه تنها آکواریوم ها منابع درآمدزای قدرتمندی محسوب می شوند بلکه کارکرد های دیگر و یا شاید کاربردهای مهمتر دیگری نیز دارند. از جمله کارهای پژوهشی و آموزشی ای که در کنار بازدید ها انجام می شود. مطالعه موجودات دریایی، پرنده هایی که زیستگاه های آبی دارند و بسیاری از جانوران و گیاهان که در نزدیکی آب ها زندگی می کنند با دایر کردن یک آکواریوم بسیار راحت تر و دقیق تر انجام می شود.

آکواریوم و کودک

کودک انسانی است که بزرگترین ناخودآگاه را در مقایسه با دیگر اقشار سنی دارد. ظرفیت آموزش پذیری او صد چندان است. حال انتخاب با ما است. مایی که دغدغه ی آینده را داریم. اینکه کودک در چه مسیری گام بردارد بر اساس امکانات و دانشی است که ما در اختیارش می گذاریم. در فقدان فضاهایی مثل آکواریوم های شهری، یا فضاهای مشابه توقع نا به جایی است که از کودکمان بخواهیم از بازی های ویدئویی چشم پوشی کند و با ما قدم در طبیعت بگذارد.




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

مواردضروری ومهم جهت رعایت واحدهای پرورش قزل آلای سرچاهی

اخیرا با توجه به تلفات وخسارت زیاد وارده به برخی مزارع پرورش قزل آلای سرچاهی لازم دیدم تابرای پیشگیری ازوقوع مواردفوق به پرورش دهندگان ماهی مواردزیر را توصیه نمایم:

1-    مزرعه بایستی مجهز به پمپ برگشت آب ،دستگاهای هواده، پمپ سرچاهی یدکی ، ژنراتور وپمپ گازوئیلی سالم ومستقر درسرچاه واستخرباشد.

2-    دستگاه های هشدارقطع آب وبرق حتما بایستی نصب وسالم باشدوکارکردآنها بصورت مرتب کنترل شود.

3-    سرویس وکنترل مرتب عملکرددستگاه هاضروری است وازسالم بودن آنهاهمیشه اطمینان داشته باشید.

4-    مزرعه خودرابیمه نمایید.

5-    رعایت ظرفیت مزرعه وعدم افزایش آن بدون مشاوره با کارشناس شیلات.

6-    بدون نگهبان ومراقب مزرعه خودرا حتی برای لحظه ای به حال خودرها نکنید زیرا اتفاق ممکن است به محض ترک مزرعه بیافتد.

7-    برجهای هواده مرتبا تعمیر واندازه، ارتفاع،وتعدادطبقات آن رامتناسب بامیزان آبدهی چاه بسازید.

باتوجه به افزایش قیمت نهاده وعدم افزایش متناسب قیمت ماهی به تبع آن توجیه اقتصادی پرورش ماهی پایین آمده وبنابراین ریسک پذیری طرحهاافزایش یافته وچون تلفات ماهی اغلب درتناژبالا اتفاق می افتد خسارت آن نیززیادوجبران ناپذیراست وبدون بیمه هیچگونه حمایتی صورت نمی گیردبنابراین بدون تجهیزمزرعه ورعایت مواردمذکور پرورش ماهی ریسک زیادی خواهد داشت ومعقول است بارعایت تمام موارد مذکورازوقوع حوادث پیشگیری نمائید.

علت های اصلی بروزتلفات وخسارت درمزارع سرچاهی:

1-قطع آب وعدم بکارگیری ژنراتور وپمپ یدکی.

2-قطع آب وعدم اطلاع پرورش دهنده.

3-خراب شدن پمپ آب.

4-عدم کارکردپمپ برگشت وزنراتوربه علت نقص فنی.

5-برق گرفتگی ماهیان به علت عدم رعایت مواردایمنی وخرابی هواده.

6-هواکشیدن پمپ وازبین رفتن برجهای هواده.

7-خراب بودن سیستم های هشدارقطع آب وبرق وعدم اطلاع پروش دهنده ازقطع آب وبرق بخصوص درهنگام شب.

 

 




تاریخ: سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

لسیت شرکتهای مرتبط با آبزی پروری

 

قابل توجه متقاضیان وعلاقه مندان به پرورش ماهی

جهت کسب اطلاعات فنی در خصوص تجهیزات و تاسیسات مورد لزوم درپرورش

ماهی میتوانید از لیست شرکتهای مرتبط با آبزی پروری استفاده نمائید




تاریخ: یک شنبه 24 شهريور 1392برچسب:,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

12 توصیه مهم وفنی برای سلامتی ماهیان آکواریومی

 1- هر10 تا 15 روزیک سوم حجم آب آکواریوم را سرریزنمائید .( منظور سیفون کردن آب به همراه مدفوع و مواد معلق به بیرون از آکواریوم میباشد ).هرگزبطورمستقیم ازشیرآب بوسیله شلنک ، گالن یا هر چیز دیگرآب را وارد آکواریوم نکنید و24 ساعت قبل ازسرریزآب ازآکواریوم ، آب مورد نیازرا درمخزنی ذخیره نمائید تا آب همدمای محیط گردد وگازکلرموجود درآب ازبین برود ونیزهیچگاه همزمان باعمایات سرریز، فیلتر خود را شستشو ندهید ودرصورت نیازبه نظافت فیلتر، حتما چند روزپس ازسرریزکردن آب این کاررا انجام دهید.

2- آب آکواریوم را ازنظرتغییرشیمیایی آب ( Phو دماو ...) به یکباره وبه میزان زیاد دچارتغییر نکنید تغییر ناگهانی Phآب موجب مرگ ماهیان خواهد شد . اگرقصد تغییر Phرا دارید میبایستی درهرساعت 2/0  Phتغییر یابد تا شوکی به ماهیان وارد نگردد. درضمن تغییرناگهانی دما از3 تا 5 درجه سانتیگراد باعث بوجود آمدن شوک حرارتی درماهیان ودرنتیجه امکان تلفات را خواهد داشت .

3-هنگام وارد کردن ماهی جدید به آکواریوم خودتان ، دمای آب ماهی جدید را با دمای آب آکواریوم همدما نموده و آب ماهی جدید را به آب آکواریومتان هرگزاضافه نکنید و بدقت به رفتارماهی توجه نمائید . اگرنشانه های بیماری مشاهده گردید ماهی را به مدت یک تا دوهفته قرنطینه و تحت درمان قرار دهید .

4- پمپ هوا ، بخاری ،و فیلترآکواریوم را بیش ازیک ساعت خاموش نگه ندارید باکتریهای مفید آب پس از یک ساعت بتدریج شروع به ازبین رفتن میکنند . درضمن اگربرق ندارید ازغذادهی به ماهیان پرهیزکنید .



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 23 شهريور 1392برچسب:توصیه های مهم , سلامتی ماهیان آکواریوم,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

قابل توجه پرورش دهندگان ماهیان زینتی استان 

 

 

 جشنواره سراسری انتخاب برترین ماهیان زینتی ایران درتاریخ هشتم و نهم آبان ماه ساری جاری دراستان اصفهان برگزار می گردد.

جهت ورود به سایت جشنواره به منظور ثبت نام به آدرس www.bikaranabzi-es.ir مراجعه فرمائید.




تاریخ: سه شنبه 19 شهريور 1392برچسب:جشنواره , ماهیان آکواریومی,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان

 لیست شرکتهای مرتیط با آبزی پروری

نام شرکت  تلفن  استان /شهرستان  موضوع فعالیت 
صنایع پمپ کیان کیان 0241-2283129 زنجان  انواع هواده وتجهیزات 
کاسپین هیراب گیله وا 22820211
22800656
تهران  تجهیزات غذاده - سورتر-هواده و ...
فروش ابارا 5518272
5516820
تبریز الکتروپمپ 
اب بان صنعتگران 8244220-21 تهران  کنتور اب 
اواب صنعت  8428886-7
8427972-3
8440102 دفتر
تهران  دستگاه تصفیه (RO) وضدعفونی uv-o3
کیمیا گران صنعت روز  66933172
66911801
تهران  کیت انالیز اب و ترازو وph متر 
نواور 8952581 دفتر
8952719
تهران  فیلتر ومیکرو فیلتر 
شانت الکترونیک  4123322137 ایلخچی دستگاه کنترل دما وکدری اب 
صنایع اب و عمران ایران  7535733 تهران  تجهیزات تصفیه وهوادهی اب 
بنیان دیزل  021-88525551-4 تهران  دیزل ژنراتور 
پمپ سازی حدید  2224465
2213282
2218672
تبریز انواع الکتروپمپ
پلاستیک صنعت صنوبر  77697918
77697919
تهران  توری و قطعات کولر ابی 
تجهیزات و فناوری کاویان  88725638
88709541
تهران  مدیای بایوفیکس - دیفیوزر و RO اب شیرین کن 
اوجان پلاست سهند 6588492-3 تبریز مخازن و وان های پلی اتیلنی 
زرین کشت پردیس  0411-4418358 تبریز سازه با پوشش پلاستیکی -پلی کربنات ، گالوانیزه 
پالایش اب خاورمیانه 44443948
44403698
تهران  دستگاههای تصفیه ونمک زدا
زرین اب ژرف  021-44055442 تهران  سیستم های تصفیه اب 
کنترل خوردگی کیا 2253055
2253099
تهران  نوار و پوشش های ضدخوردگی 
نقش جهان پالایه  0312-5224985 اصفهان فیلتر ومیکرو فیلتر 
ابزی گستران صدف  0711-4822014 شیراز تجهیزات ابزی پروری واکواریوم 
سان اب پارس 021-77642898 تهران  تصفیه اب 
رسوب اب 77646102-3
77655036
تهران  فیلتر ومیکرو فیلتر و ضدعفونی کننده اب 
سوزیست صنعت 0411-5570307 تبریز فیلتر
ابنوس پالایش  44605916
44605940
تهران  تصفیه اب 
صنایع هوای فشرده تبریز  6375806
6372606
6376665
تبریز فیلترو میکروفیلتر 
ابتین صنعت  6805903
تهران3924920
5566011تبریز
تبریز فیلتر وپمپ 
پاک باد  66066203-4 تهران  تصفیه هوای فشرده
سهند کیوان 0411-4201098 تبریز سیستم های تامین برق سالم 
برش کوه  3800364
3802202
اصفهان دستگاه فیلتر پرس
تحقیقات پیشرفته  6438961
6438960
تهران  سوپرهواده 
پیشگامان الکترونیک قره چای  0862-5726783   سیستم هشدار دهنده هوشمند
اکسیر تجارت  021-7925555-8 تهران  سیستم های اندازه گیری ونمونه برداری وپمپاژوتصفیه
فراشمس تهران  8770661 تهران  فیلتر وتصفیه اب
پردیس رادان 22913779-99 تهران  شوری سنج ، اکسیژن متر ، دم، کدورت و ph متر
پیلاب  8784638-9 تهران  فیلتر ؛ ازن ، گندزدا،تصفیه
سروتک خاورمیانه  33910719
33955239
تهران  موتور ، درایو ، اتوماسیون صنعتی 
کیپ اب 0411-373234
490800
تبریز شیرهای یک طرفه ضد ضربت قوچی ویفری
تکنوابزی  0261-4562726
4571614
4565705
کرج تجهیزات ابزی پروری
صنایع ابزیان نیل پارس  66901907-8
0411-2845308
تهران - تبریز سازه کامپوزیتی و هواده 
یل سازان تبریز  0411-6300211 تبریز  تولید کمپرسور صنعتی 
پلیمر پارس  0711-8309001-3
0712-7262201-2
شیراز لوله پلیکا و پلی اتیلن 
نیوفلکس 021-77502165 تهران لوله نیوفلکس 
بام گام عایق  4760332 تبریز تولید ایزوگام 
بازرگانی روبین ولوشانگ ( باغ وند ) 5517129
5512127
5517930
تبریز ژنراتور
نکا پلاستیک  021-88755041
0151-2324011
تهران وان - مخزن -
فرادانه 02166568220-1 تهران خوراک ماهی 
مهرگان صنعت اب  22905783-7 تهران پکیج ازمایشگاهی 
نوید کاریز دوستان  0228-2722752 تهران شیر الات صنعتی 
دریا  3117332
3956144
تهران تصفیه ابهای خانگی و صنعتی 
صنایع پمپ سعدی     پمپ
فن اب  - ابانگان  0411-4420300 تبریز اتصالات پلی اتیلنی ولوله 
تکنو موتور 3918665
3902391
تهران الکتروپمپ 
پمپهای صنعتی ایران  88823628
88828014
88829017
تهران پمپ 
ایده نگار صبا 6947262
6947258
تهران  اطلاع رسانی 
مزرعه سبز 5833366
5824112
تهران خدمات کشاورزی 
مهندسی برتر 88719622
88703657
88703647
تهران کفپوش - رنگ و پوشش مخازن 
سهند کیوان  0411-4201098 تهران تامین برق سالم 
کاریزاب 8413214
8401738
تهران تجهیزات ازمایشگاهی 
اذرلوله  4200308
4206517-18
تبریز لوله پلی اتیلنی
  بهرایاب 0261-4508370 کرج مشاوره 
گزینه صنعت تاسیسات  021-88320258
0411-3308717
تهران تولید پمپ 
ابرسانی زمزم- ایران مدار 0411-2804472 تهران تولید کنتور 
ایران پاش  0441-777334
0216421539
تهران محصولات پلی اتیلنی 
پدیده 5241241
5239175
5248110
تبریز محصولات کامپیوتری 
شرکت بهسان تغذیه اریان (بتا) 021-66911047
66932913
تهران تغذیه 
پاراب شرق  2188732057 تهران خوراک ماهی - تخم چشم زده ماهی 
مشاور اب راز بوم  021-66972042 تهران مطالعات وخدمات 
نیل ابزی گستر چی چست  0441-2222985 ارومیه انالیز اب 
دانش ابزیان  021-88960603 تهران  طراحی سیستم های ابزی پروری 
پارس پیاب 021-8451067
8428784
تهران  طراحی ومطالعه پروه های ابزی پروری 
زمین کاوگستر 021-66492116
66495784
تهران <span style="font-family: arial,helvetica


تاریخ: 19 شهريور 1392برچسب:,
ارسال توسط

چرا دریای خزربهترین زیستگاه طبیعی ماهیان خاویاری است ؟

       دریای خزربهترین زیستگاه ماهیان خاویاری درتمامی دنیا محسوب شده وتا این اواخربیش از90% صید جهانی ماهیان خاویاری در این دریا انجام می شد. دریای خزرکه درواقع بزرگترین دریاچه جهان محسوب می گردد به نوعی هم مزایای دریاهای آزاد و هم مزایای دریاچه ها را یکجا برای زندگی وادامه نسل ماهیان خاویاری فراهم نموده است. این دریاچه با 380 هزاركيلومترمربع مساحت وبا حجم آب حدود 76 هزاركيلومترمكعب، ابعاد و شرایط یک دریا را داشته و از طرف دیگرلب شور بودن آب ، سطح بالای تولیدات غذائی و چرخش افقی و عمودی آب خصوصیات یک دریاچه را به آن داده است.



ادامه مطلب...
تاریخ: 19 شهريور 1392برچسب:,
ارسال توسط

 پرورش آرتمیا ارومیانا پارتنوژنزوجلبک تک سلولی دراستخرهای خاکی پایلوت قبادلوی شهرستان عجب شیر

 

                      

   کارمشترکی از شیلات استان آذربایجان شرقی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی

    مجری :   مهندس سیامک مهینی

    همکاران  : دکتر حسنی ، مهندس محمدرضا رزقجوکهن ، مهندس حسن آخوندی، تکنسین فرامرز سلطا نی

    سال  اجرا : 1382

     محل اجرا  : شهرستان عجب شیر، روستای قباد لو 

     سطح پرورش : سطح پرورش آرتمیا دوجنسی  2  استخر 2500 متر مربعی  و یک استخر 2500 متر   مربعی برای جلبک

     طول دوره   : 3 ماه

     تولید نهائی : 470 کیلو بیوماس پارتنوژنزازهراستخر2500 متر مربعی در طول 30 روز ( یک ماه )    بعلاوه 110 کیلو سیست تر

 

 




تاریخ: شنبه 16 شهريور 1392برچسب:آرتمیا , پارتنوژنز,
ارسال توسط کارشناسان شیلات استان
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 14
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 14
بازدید ماه : 214
بازدید کل : 33576
تعداد مطالب : 62
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1